top of page

Need help?

Public·104 members

((TV-)) Spartak Trnava Zemplín sledovať zápas 17 decembra 2023

Zápas. 16.12.2023. Vianočná kapustnica na štadióne, výťažok na dobrú vec. Po ... Logo MFK Zemplín Michalovce MFK Zemplín Michalovce. 17. 0. 6. 11. 13. 36. -23. 6.

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce podľahli FC Spartak Trnava 3:4Michalovce 16. septembra (TASR) - Futbalisti Spartaka Trnava zvíťazili v sobotňajšom zápase 7. kola Niké ligy na ihrisku MFK Zemplín Michalovce 4:3, pričom v polčase viedli 4:1. Spartak zaznamenal druhý triumf v sezóne a poskočil na priebežné siedme miesto tabuľky, Michalovce prehrali piaty duel za sebou a s bodom sú posledné. Trnava mala výborný vstup do zápasu, keď sa ujala vedenia už v druhej minúte zásluhou Bernáta. van Kessel - 2. Bernát, 10. Ďuriš, 24. Azango, 45. Ofori. Rozhodovali: Kružliak - Jekkel, Hrmo, ŽK: Adekunle, Bahi, Žofčák - Koštrna Michalovce: Száraz - Marjanovič, Volanakis (46. Bahi), Jeřábek - Marcin (86. Steinhübel), Zubairu, Vaško, Danko (46. Žofčák), Magda - Jánošík (46. van Kessel), Pavúk (71. Adekunle) Trnava: Takáč - Kóša, Štetina, Koštrna, Mikovič - Zeljkovič, Bernát (79. Paur), Ofori (88. Trnava mala viac gólových príležitostí, ale mňa teší výkon z druhého polčasu. " Michal Gašparík, tréner Trnavy: "Mali sme výborný vstup do zápasu, aj prvý polčas. Zápas sme mali jasne pod kontrolou, viedli sme o tri góly, bolo 4:1, čo nám veľmi pomohlo do polčasovej prestávky. Napriek tomu som mal cez polčas výhrady voči mužstvu a dosť vecí mi prekážalo. Netýkali sa výkonu, lebo ten bol výborný, skôr prístupu, podceňovania a vypúšťania niektorých vecí. Apeloval som na nich a mužstvo ma nepočúvlo a mohlo sa nám to nevyplatiť. Cítil som, že nerobia veci tak, akoby mali a futbal je vrtkavý. Nakoniec sme to nejako ustáli, ale bolo to veľmi ťažké a zbytočná dráma. Ristovski) - Azango, Ďuriš, Bainovič (74. Procházka) Marek Petruš, tréner Michaloviec: "Škrt cez rozpočet nám urobilo zranenie Maťa Bednára v rozcvičke. Tesne pred zápasom sme museli meniť obrannú formáciu, ktorá v prvom polčase vyzerala tragicky. Na začiatku sme prehrávali hneď 0:2 po hrubých chybách, ale Trnava vyzerala výborne a nám nešlo skoro nič. Znížili sme na 1:3 a mali sme polčas doviesť aspoň do tohto stavu. Čo bolo pozitívne, bola hra v druhom polčase. Povedali sme si, že nemáme čo stratiť, treba zabojovať a dohrať to so cťou. Dalo sa na to z našej strany pozerať. Nestačilo to ani na remízu. Spartak Trnava Zemplín sledovať zápas 17 decembra 2023 pred 2 hodinami — 2023 — FC Košice : Spartak Trnava sledovať zápas 12 novembra 12. 11. 2023 10 MFK Zemplín zápas naživo Žilina živý prenos 6 aug | UMGASS ... V desiatej pridal druhý gól Ďuriš a do polčasu skórovali aj Azango a Ofori. Za domácich znížil Marcin, ktorý v 52. minúte pridal druhý gól. Posledný tím tabuľky nezložil v zbrane a v 68. upravil striedajúci van Kessel na rozdiel jediného gólu. Michalovciam sa však už vyrovnať nepodarilo a natiahli nepriaznivú sériu. 7. kolo Niké ligy: MFK Zemplín Michalovce - FC Spartak Trnava 3:4 (1:4) Góly: 36. a 52. Marcin, 68. Spartak Trnava MFK Zemplín Michalovce živý prenos 17 pred 2 hodinami — Spartak Trnava MFK Zemplín Michalovce živý prenos 17 decembra 2023 Pozerať TV 8. 12. 2023 — Spartak : MFK Skalica zápas živý 03.12.2023 ...

About

Welcome to the Need Help? group. Use this group if you need ...

Members

• Facebook
  • Instagram

©2021 by GCU Film. Proudly created with Wix.com

bottom of page