00 hod. Na novom term�ne sa dohodli oba kluby. Term�ny zvy�n�ch z�pasov DAC-u v z�vere sez�ny zost�vaj� zachovan�. Aktualizovan� program DAC-u do z�veru sez�ny:Fortuna liga, 7. kolo nadstavby, sobota 1. m�ja 2021, 14. 30 hod: DAC-�ilina (priamy prenos RTVS)Fortuna liga, 8. kolo nadstavby, nede�a 9. m�ja 2021, 18. 00 hod: Slovan-DAC (priamy prenos RTVS)Fortuna liga, 9. kolo nadstavby, sobota 15. 00 hod: Tren��n-DAC (priamy prenos Orange Sport)Fortuna liga, 10. kolo nadstavby, sobota 22. m�ja 2021, 19.
Men� sa �as v�kopu derby Slovan-DACA-T�M | Aktuality | �t 29. 4. 2021, Nagy Kriszti�n, foto: Lelkes Ern� Stretnutie sa uskuto�n� bud�cu nede�u o 18. 00 hod. �l�ger 8. kola nadstavbovej skupiny o titul, v ktorom DAC nast�pi na �tadi�ne bratislavsk�ho Slovana, sa uskuto�n� bud�cu nede�u 9. m�ja 2021. P�vodne sme proti belas�m mali nast�pi� o 15. 30 hod, ale verejnopr�vna telev�zia po�iadala z programov�ch d�vodov o zmenu �asu v�kopu. Derby sa preto pres�va z p�vodn�ho �asu na 18.
Pred zápasom Slovan - DAC 1904: Naposledy v roku 2023 pred 23 hodinami — Kde sledovať zápas? Priamy prenos zo stretnutia môžete sledovať na nasledovných kanáloch: - televízia Dajto - internetová televízia https:// ...
DAC Dunajská Streda - ŠK Slovan Bratislava - Športky - Zoznam 17. 9. 2023 — Online prenos. 17. 09. 2023 o 17:30h |Niké liga |7. kolo. Komentuje: Dávid Švec ...
Z prípravného zápasu s DAC priamy prenos na Slovan TVZápas sa odohrá v stredu 22. júna o 17:30. Belasých čaká v druhom prípravnom zápase zaujímavá konfrontácia. Po viac než pätnástich rokoch sa v prípravnom meraní síl stretneme s Dunajskou Stredou. Zápas sa odohrá v stredu 22. júna o 17:30 na MOL Akadémii v Dunajskej Strede. Stretnutie sa z bezpečnostných dôvodov a po dohode klubov odohrá za zatvorenými bránami a bez prítomnosti divákov. Prostredníctvom Slovan TV vám však opäť ponúkneme priamy prenos aj s komentátorom Jakubom Vrbinčíkom. V druhom prípravnom zápase sa stretne majster so štvrtým tímom poslednej sezóny.
M4 Sport odvysiela derby DAC-Slovan aj v novom term�neA-T�M | Aktuality | so 27. 6. 2020, Kriszti�n Nagy (text), Lelkes Ern� (foto) V�etky tri zvy�n� z�pasy DAC-u v sez�ne 2019/20 sa objavia na obrazovk�ch �portov�ho kan�lu ma�arskej verejnopr�vnej telev�zie. Ako sme v�s informovali, na �iados� n�ho klubu zaradil �portov� kan�l ma�arskej verejnopr�vnej telev�zie M4 Sport do svojho programu tri ligov� stretnutia DAC-u.
Jedn� sa konkr�tne o z�pasy DAC-Slovan, DAC-�ilina a Ru�omberok-DAC, ktor�mi uzavrieme aktu�lnu ligov� sez�nu 2019/20. Derby DAC-Slovan sa p�vodne malo hra� v nede�u 28. j�na, po dohode klubov sa v�ak v�kop presunul na 1. j�la, kedy u� m�e by� na �tadi�ne viac tis�c fan��ikov. T�to zmena v�ak nem� vplyv na dohodu so stanicou M4, �portov� kan�l ma�arskej verejnopr�vnej telev�zie teda odvysiela s�boj s �erstv�m majstrom aj v novom term�ne. V�etky stretnutia Fortuna ligy na�ivo a bez poplatku vysiela aj internetov� telev�zia huste.
Dunajská Streda si v play-off napokon vybojovala miestenku v kvalifikácii Európskej konferenčnej ligy. Začína v prvom kvalifikačnom kole, v ktorom sa stretne so severoírskym Cliftonville FC. Počas leta nastala na Žitnom ostrove zmena na trénerskom poste. Po Portugalcovi Joaovi Janeirovi nastúpil na trénerský post Adrián Guľa.
Slovan DAC sledovať zápas 17 decembra 2023 pred 11 hodinami — Slovan DAC sledovať zápas 17 decembra 2023 Priamy prenos zo zápasu môžete sledovať na Dajto (štúdio od 17.00 h) Slovan-DAC 1904 | Goals ...