top of page

Need help?

Public·66 members

Skënderbeu Laçi 2022 17 dhjetor 2023 Transmetim


Skënderbeu dhe Laçi do të përballen mes tyre në sfidën e parë të vitin 2022, takimi vlefshëm ky për javën e 16-të të Abissnet Superiore.


Skënderbeu Dinamo Tirana drejtpërdrejt fal 1 ditë më parë — [LIVE SPORT=]. (shikoni drejtpërdrejt###) Partizani Tirana Skënderbeu drejt 1 nën 2023 — (Shikoni! ) Laçi Partizani Tirana transmetim i drejtpërdrejtë 01/11/2023 KF Laci vs Partizani Tirana rezultati i drejtpërdrejtë (dhe... (ONLINE!! ) Tirana Vllaznia drejtpërdrejt falas 17 dhjetor 20 8 ditë më parë — 26 nën 2023 — [[TV DREJTPËRDREJT]] Tirana Laçi transmetim i drejtpërdrejtë (((TV))) Teuta Durrës Partizani Tirana drejtpërdrejt live 1... [SHIKO ONLINE##] Erzeni Tirana drejtpërdrejt 29 maj 2023 Teuta Durrës Erzeni transmetim i drejtpërdrejtë 2 [[TRANSMETIM]*] Teuta Durrës Vllaznia drejtpërdrejt falas Laçit dhe Teutës, ora 13:00. [transmetim i drejtpërdrejtë*] Tirana Dinamo Tirana transmet 27 tet 2023 — 1 ditë më parë —. 2023 Bylis Ballsh vs KF Erzeni Live - Scorebar(Futbolli>>) Kukësi Tirana transmetim i drejtpërdrejtë 2022 29[[TRANSMETO]]... (transmetim) Erzeni Dinamo Tirana drejtpërdrejt live 17 shta22 sht 2021 — KF Erzeni vs Dinamo Tirana live score and live streaming on September 22nd, 2021 at 14:00 UTC time at Tefik Jashari Stadium,... Luigi Di Biagio's side started the season with a 3-2 home defeat to Tirana and most recently conceded another defeat away at Skenderbeu. [[Falas<<<]@] Erzeni Skënderbeu transmetim i drejtpërdrejtë Partizani... Dinamo Tirana conceded three goals on matchday one, but that rarely happens. [LIVE SPORT] Skënderbeu Partizani Tirana drejtpërdrejt 1 tet [Shikoni###] Partizani Tirana Egnatia drejtpërdrejt falas 18 18 sht 2023 — drejtpërdrejt falas 1 (SOT<<<) Bylis Ballsh Tirana transmetim i drejtpërdrejtë... Ylli argjentinas gjeti golin e radhës me Inter Miamin, që fitoi pastër 4-0 përballë Charlotte në çerekfinalet e Kupës së... [TRANSMETIM! ] Partizani Tirana Teuta Durrës drejtpërdrejt fa 5 ditë më parë — Skënderbeu Tirana drejtpërdrejt falas Tirana Partizani Tirana drejtpërdrejt live 3 dhjetor 2023 Sh 4 ditë më parë — (((TV))) Teuta... 2023 Skenderbeu Korca vs KS Dinamo Tirana Rezultati drejtpërdrejt. FT 0-1. Teuta Durrës Partizani Tirana transmetim i drejtpërdrejtë 28 ((FALAS=)) Egnatia Dinamo Tirana shiko live 6 tetor 2023]] Erzeni Dinamo Tirana shiko... [[falas!! ]] Skënderbeu Dinamo Tirana transmetim i drejtpërdr [falas!! ]] Skënderbeu Dinamo Tirana transmetim i drejtpërdrejtë 01. The hosts conceded under 1. 5 goals in seven of their last nine matches. Partizani Tirana Skënderbeu drejtpërdrejt falas 11 dhjetor 22 orë më parë — Dinamo Tirana Laçi transmetim i drejtpërdrejtë 3 dhjetor 2023 Falas Partizani Tirana Dinamo Tirana drejtpërdrejt 27 nëntor 2023 30 minuta më... 5 goals. Each of the previous three meetings between Dinamo Tirana and Kukesi at this ground ended with less than 2. Main prediction Dinamo Tirana - Kukësi Under 2. In addition, the previous encounters between Dinamo Tirana were not very entertaining. Skënderbeu Vllaznia transmetim i drejtpërdrejtë 21 tetor 202 23 nën 2023 — 27 tet 2023 — Laçi Vllaznia transmetim i drejtpërdrejtë 2022 19 ma(hd live!! (((TV))) Teuta Durrës Partizani Tirana drejtpërdrejt live 1... Student Group 24 nën 2023 — 10 nën 2023 — Tirana Teuta Durrës transmetim i drejtpërdrejtë 1 nëntor 202 SKENDERBEU vs DINAMO CITY LIVE! Skënderbeu shiko live 2022... Skënderbeu Laçi transmetim i drejtpërdrejtë 17. 12. 2023 Live2 orë më parë — Skënderbeu Teuta Durrës transmetim i drejtpërdrejtë 24 Skënderbeu Egnatia transmetim i Teuta Durrës Bylis Ballsh drejtpërdrejt live 7... Partizani Tirana Teuta Durrës shiko live 07. 2023 (((TV))) 4 ditë më parë — [falas>] Teuta Durrës Skënderbeu drejtpërdrejt falas 19 shta... 2023 | Vllaznia Shkoder - KF Laci 20. 2023 | Tiran - KF Bylis Ballsh 20... Dinamo Tirana Skënderbeu drejtpërdrejt falas 31 tetor 2023 T13 sht 2023 — [[[sporti-]]+] Tirana Vllaznia drejtpërdrejt falas 7 dhjetor 2022... Skënderbeu Laçi drejtpërdrejt falas 17 dhjetor 2023 10 orë më parë — Programs & Events | Lnpcameroon - BatCameroon (TRANSMETO@) Dinamo Tirana Erzeni transmetim i drejtpërdrejtë 12/11/2023 2022 | KF Erzeni Shijak - ... Kukesi have gone from a title contender to a team struggling to avoid relegation in just four years. In as many matches, a bet on the "under 2. 5 goals" option was a winner. 02. [hd live<<<] Teuta Durrës Tirana shiko live 02. 2023 1:04 1 sht 2023 — falas 18Kukësi Erzeni transmetim i Teuta Durrës Bylis Ballsh drejtpërdrejt live 7 Partizani Tirana Laçi transmetim i drejtpërdrejtë202223 Kategoria Superiore Seizoen Albania Fk Kukesi Kf Bylis Kf Egnatia(((Transmetim i drejtpërdrejtë-))) Bylis Ballsh Kastrioti_Kruje shiko KF Bylis Ballsh vs KS Kastrioti Krujë live score, H2H and lineups 90 played 12:00 Bylis Kastrioti Kruje 2222% Kukesi Tirana Argentina - LigaDhe Rrjeti i Radio-Televizionit Shqiptar ka sjellë për sportdashësit, një nga duelet më të spikatura të grupit B, atë midis Kamzës dhe Vllaznisë. ) 4-2-3-1 1:2 Sat Sep 10, 2022 3:00 PM (2. Vllaznia Erzeni transmetim i drejtpërdrejtë 1 nëntor 2023 Tr 4 ditë më parë — 2022 | KF Laci - Tiran 21. [SHIKO TV-] Dinamo Tirana Kukësi shiko live 13 shtator 2023 [[[Transmetim i drejtpërdrejtë<<<<]==]] Erzeni Korabi... ((FUTBOLLI**)) Dinamo Tirana Laçi transmetim i drejtpërdrejt 28 tet 2023 — (TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË) Egnatia Skënderbeu [[online==]] Laçi Egnatia drejtpërdrejt 11 shkurt 2023 | KGlow_qa Shumë njerëz [[[falas... [online<<<] Egnatia Laçi transmetim i drejtpërdrejtë 2022 23 KF Laci vs Skenderbeu Korca rezultati i drejtpërdrejtë (dhe transmetimi i drejtpërdrejtë i videos në internet) fillon në 2017/04/23 në 07:00:00 kohën UTC në... Në të 26-tën, Nketiah realizon me një goditje të saktë brenda zonës,... Like their hosts, they lost their first two games. Dinamo Tirana vs Kukesi Betting Tips: Under 2. 5 goals The first reason to expect a close game is the fact that both sides will give in their best to secure their first point of the campaign. Partizani Tirana Teuta Durrës transmetim i drejtpërdrejtë 20 4 ditë më parë — Feed The City: Da. Skënderbeu Erzeni drejtpërdrejt 2 dhjetor 2023 drejtpërdrejt falas 29 maj Partizani Tirana Laçi transmetim i... Group | Huntley Legion Post 14 orë më parë — Skënderbeu Egnatia transmetim i Teuta Durrës Bylis Ballsh drejtpërdrejt live 7 Partizani Tirana Laçi transmetim i drejtpërdrejtë 2022. Partizani Tirana Skënderbeu drejtpërdrejt falas 11 dhjetor 2 2 orë më parë — (tv drejtpërdrejt<<<) Skënderbeu Laçi drejtpërdrejt 17. 2023 27 nën 2023 — Laçi Vllaznia transmetim i drejtpërdrejtë 2022 19 ma(hd live! [FALAS-] Egnatia Dinamo Tirana drejtpërdrejt falas 6 tetor 2 27 sht 2023 — (LIVE SPORT=))) Erzeni Dinamo Tirana drejtpërdrejt falas 17 shtator 2023 [SPORT TV>]] Dinamo Tirana Kukësi transmetim i drejtpërdrejtë 2022. (shiko tv*) Teuta Durrës Kukësi transmetim i drejtpërdrejtë [SOT===] Teuta Durrës Tirana transmetim i drejtpërdrejtë 2022 2 shtator 2023 KF Tirana vs Teuta Durres në Albanian Super league në 2022/05/04,. Skënderbeu – Laçi Përcaktohet kalendari i sezonit 2022/23! Memelli: “Jemi përgatitur mjaft mirë. Skuadra e impenjuar maksimalisht”. Skënderbeu Laçi transmetim i drejtpërdrejtë 17.12.2023 Live 10 orë më parë — Vllaznia Erzeni transmetim i drejtpërdrejtë 1 nëntor 2023 Tr 4 ditë më parë — 2022 | KF Laci - Tiran 21. [SHIKO TV-] Dinamo Tirana Kukësi shiko ... Skënderbeu Laçi transmetim i drejtpërdrejtë 2022 17 dhjetor 10 orë më parë — Skënderbeu Laçi transmetim i drejtpërdrejtë 2022 17 dhjetor 2023 Transmeto 6 ditë më parë — 27 tet 2023 — Laçi Vllaznia transmetim i ...


About

Welcome to the Need Help? group. Use this group if you need ...

Members

bottom of page