Dinamo Bucuresti: Forma echipei, știri și statistici Dinamo vine după cinci înfrângeri la rând și este într-o situație foarte complicată. UTA și Poli Iași, primele echipe de deasupra liniei retrogradării directe, sunt la 13 puncte distanță. Dacă punctele s-ar înjumătăți în acest moment, „câinii” ar avea de recuperat 7 ca să nu retrogradeze automat, ceea ce ar fi dificil spre imposibil. „Asta e realitatea, trebuie să jucăm doar la victorie.
Contra celor de la Universitatea Cluj, Amzăr a primit al 7-lea cartonaș galben din acest sezon și va fi suspendat. Cel mai probabil, în locul său va intra Cristi Costin. Și Bani este suspendat pentru cumul de "galbene". Dinamo SE AFLĂ pe ultimul loc în clasamentul formei, fără niciun punct luat în ultimele 5 etape, golaveraj 2-7. Echipe probabile Echipă probabilă FC Botoșani Portar Ducan Fundași R. Benzar, Mutombo, Pius, Dragu Mijlocaşi G. David, Dican, Florescu Atacanţi Ngoma, Drole, Friday Echipă probabilă Dinamo Bucuresti Golubovic Lucas, Patriche, Bena Moura, Ilic, N. Roșu, Cr.
Practic, primii doi jucători U21 sunt suspendați pentru următorul meci de campionat cu Botoșani, ceea ce înseamnă că Zeljko Kopic va trebuie să improvizeze, să folosească un U21 care nu a mai evoluat de foarte mult timp. Antonio Bordusanu a fost pe bancă, dar el a tot avut probleme cu genunchiul. Valentin Borcea s-a antrenat o perioadă cu echipa din Liga de tineret, trimis acolo de Ovidiu Burcă. Mai sunt variantele Alex și David Irimia, foarte tineri și cu foarte puțină experiență în Liga I. Ne așteaptă un meci foarte greu și la Botoșani. ”Nu este ușor să acceptăm această situație după prestația noastră. Bineînțeles că este o problemă. Dacă ai control, idee cum să ataci, să duci mingea în jumătatea adversă, în treimea adversă… Dar nu înscriem. Am avut aceste jocuri și sperăm să mergem mai departe pe aceeași linie dar să câștigăm, să marcăm goluri. Muncim în fiecare zi și sperăm să câștigăm puncte.
Am mai spus-o, poate să vină și Mourinho, n-are ce să ne facă! Acum avem un antrenor bun, tânăr, Patache, care cunoaște fenomenul”, este părerea lui Eduard Florescu, jucător care a contribuit la 11 reușite ale echipei sale (din 18), cu 7 goluri și 4 assist-uri. FC Botoșani este pe poziția a 15-a în clasamentul formei, cu 3 puncte obținute în ultimele 5 jocuri, golaveraj 5-8.
Cel mai important lucru este mentalitatea. Vorbim, analizăm tot ce facem. Nu pot să spun că jucătorii nu și-au dorit victoria. Trebuie să acceptăm și să mergem mai departe. Pentru noi, orice meci e crucial în acest moment”, a declarat Zeljko Kopic la finalul meciului. ”Nu reușim să înscriem și e foarte greu, nu știu ce să vă spun. Părerea mea e că am controlat jocul, ne lipsește golul, ce să ne lipsească? Este foarte important în acest moment moralul.
O să dau totul pentru victorie, văd că și jucătorii fac asta. Sunt sigur că vom fi la un nivel bun, suficient cât să câștigăm. Jucătorii lui Dinamo simt diferența de nivel dintre Liga a 2-a și Liga 1, nu e ușor pentru ei. Simt că vor să crească, muncesc mult, în privința asta nu am de ce să mă plâng”, a sintetizat Kopic.
Botosani vs Dinamo Bucuresti H2H 18 dec 2023 Head to Head stats predictionWe invite you to check Botosani and Dinamo Bucuresti match statistict (Tab Stats->Match statistics), where you will find out who is the best scorer. Also you can check the statistics of possession, shots, corners, offsides, and many other applications. In tab Goals stats (tab Stats->Goals stats) check how many loses and scored goals per game, how many games won and lost to zero. You will find what results teams Botosani and Dinamo Bucuresti usually end matches with divided into first and second half. Our site is not limited to only as this. Check Odds stats (Tab Stats->odds), where you will find graphical statistics bet Under / Over and Handicap. In tab Form(Stats->form) you find graph teams form and a list of all matches of Botosani and Dinamo Bucuresti in season.
Două absențe importante cu Botoșani - Dinamo1948Lunea viitoare vom avea un adevărat ”derby” al retrogradării. Dinamo se deplasează la Botoșani pentru un duel cu ultima clasată, în care putem obține prima victorie după o serie infernală de meciuri fără succes. Nu va fi ușor, pentru că Dinamo nu reușește să marcheze, nu ne iese nimic în această perioadă și Botoșani chiar dacă pierde, măcar joacă în ultima perioadă.
FC Botoșani vs Dinamo - Ponturi pariuri Superliga României, 18. 12. 2023. Derby-ul codașelorAnaliză și informații pentru FC Botoșani v Dinamo Bucuresti Ponturi și pariuri meu pentru meciul FC Botoșani vs Dinamo, programat pe 18 decembrie, de la ora 20:00, în etapa a 20-a Superligii din România. „Câinii” sunt pe locul 15 (penultimul), cu 10 puncte (golaveraj 10-31), iar botoșănenii dețin „lanterna”, cu 9 puncte (golaveraj 18-37).
Pertandingan oțelul galați vs fc voluntari ... Botoșani, FCSB, and FCU Craiova 1948. FCSB played against SC Oțelul Galați in 1 direct Oțelul Galați vs Dinamo București - 13:30 pe azscore. ARENĂ ...
FC Botoșani: Forma echipei, știri și statistici Finanțatorul Valeriu Iftime i-a anunțat pe jucători: „Dacă ne bate Dinamo, gata, închidem, tragem obloanele”. Așadar, confruntarea din această rundă este decisivă pentru antrenorul Patache și pentru elevii săi. Echipa moldoveană și-a creat ocazii de gol în ultimele partide, dar defensiva a fost foarte slabă. Doar cu Rapid nu a primit gol. „Eu nu simt că banca tehnică e problema noastră. Am avut și avem antrenori foarte buni, de la care am învățat multe, am primit sfaturi bune pe care le-am asimilat și care m-au ajutat.
vs Oțelul în direct live 19 august> LIVESTREAM TV Botoşani ... SC Oțelul, Dinamo a obținut o victorie, tot la scor de. gratuit Rapid Bucureşti vs Botoşani în direct live 28 Dinamo 1948 Otelul Galati en direct live du 23 ...